Disponibilitate: în stoc
Preț de lista: 98,00 LEI
Prețul cel mai bun: 98 LEI
CELE MAI BUNE OFERTE:Autor(i): Violeta Borzea , Dan Chiriac
Editura: National
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 890 pagini
Stare: nefolosita (noua)
Categorii: Gastronomie, Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Diverse, Stiinta / Tehnica, Industrie alimentara
Această culegere de reţete este inspirată din bucătăria tradiţională românească, dar cuprinde şi reţete specifice bucătăriei internaţionale. Ineditul acestei cărţi constă în modalitatea de prezentare a reţetelor, menite să vină atât în ajutorul persoanelor specializate în acest domeniu, cât şi al celor care doresc să se iniţieze în arta culinară. Fiecare reţetă conţine consumul specific de materii prime pentru 10 porţii, gramajul produsului finit pentru o porţie şi procesul tehnologic de preparare, fiind concepută pe ideea asigurării unei alimentaţii fundamentate pe principii ştiinţifice. în pas cu cerinţele gastronomiei, această culegere - care conţine circa 1500 de reţete - este destinată să contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, în concordanţă cu principiile echilibrate nutriţional, precum şi la diversificarea sortimentului în acest sector. Cartea este structurată în nouă capitole, corespunzătoare diferitelor grupe de semipreparate şi preparate culinare, şi conţine, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinară pentru menţinerea factorilor nutritivi conţinuţi de materiile prime, precum şi metodologia de determinare a valorii calorice şi nutritive a preparatelor culinare, uşor accesibile fiecărei persoane interesate. Departe de a se considera o culegere exhaustivă de reţete, această carte lasă totuşi posibilitatea unei viitoare completări şi, urmând îndeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism între preferinţele dumneavoastră culinare şi reţetele de faţă.
Comandă online Bucatarie. Retetar general de la 98 lei scrisă de Violeta Borzea , Dan Chiriac, tiparită la editura National în anul 2008. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.
Cartea bucatarului profesionist
Imprima
Gabriela Berechet
9786069421918
585 pagini
An: 2017
Sere de gradina
Casa
Megyeri Szabolcs
9786068527604
116 pagini
An: 2014
Conservarea prin uscare. Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale. Tehnologii si retete
MAST
Achim Samwald
9786066490948
128 pagini
An: 2018
Pana la cer si inapoi. Poezii pentru copii
Lizuka Educativ
Tatiana Tapalaga
9786068714370
36 pagini
An: 2018
Carte de bucate (editie GSP)
Orizonturi
Sanda Marin
9789737360748
350 pagini
An: 2011
Biblia pentru cei mici : Cina cea de taină, Răstignirea, Învierea
Neverland
repovestire de Violeta Borzea, Violeta Borzea
9786303070100
64 pagini
An: 2024
Întrebări şi teste pentru obținerea permisului de conducere categoriile AM, A1, A2, A
National
Dan Chiriac
9789736593260
264 pagini
An: 2023
Legislaţie în industria alimentară
Pro Universitaria
Ilie Dumitru
9786062614317
330 pagini
An: 2022
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse
Editura Uranus
Viorel Marin, Teofil Vultur
204 pagini
Conservarea prin uscare. Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale. Tehnologii si retete
MAST
Achim Samwald
9786066490948
128 pagini
An: 2018
Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare
MAST
Josef Pischl
173 pagini
An: 2009
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
MAST
Franz S. Wagner
978973122495
160 pagini
An: 2009
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Reţete vegetariene
Curtea Veche
Chuck Williams
9786065884083
324 pagini
An: 2014
Gătește în 15 minute cu Jamie
Curtea Veche
Jamie Oliver
9786065886421
288 pagini
An: 2013
Bucataria Iernii
Ametist 92
Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir
9789738080386
192 pagini
An: 2012
Bucatele noastre - Retete de primavara
Noi Media Print
Horia Varlan
9786065720046
An: 2012
Inteligenţa artificială azi : o perspectivă a dreptului, a drepturilor omului, a eticii şi nu numai
Universul Juridic
prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, drd. Ovidiu-Roland Predescu, Ovidiu Predescu
9786063914638
330 pagini
An: 2024
Traseul sinuos al Inteligenţei Artificiale către maturitate - Vol. 1 (Set of:AIVol. 1)
Pro Universitaria
Catalin Vrabie
9786062618513
156 pagini
An: 2024
Teoria navei : îndrumar de proiect,flotabilitatea navei
Pro Universitaria
Elisabeta Buzilă
9786062618551
144 pagini
An: 2024
Bucuria ştiinţei
Humanitas
Jim Al-Khalili, Alexandru Babes
9789735082970
160 pagini
An: 2024
Exponenţial : cum să nu fim depăşiţi de progresul rapid al tehnologiei
Curtea Veche
Bogdan Ghiurco, Azeem Azhar
9786064416049
432 pagini
An: 2024