Disponibilitate:  în 12 zile

Preț de lista:  32,89 LEI

32.89 lei order
magazinul de carte

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 5948492311059

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

Manualul de Matematica clasa a VIII-a vine, in proporție de 75%, cu aceeași echipă de autori care a reușit să câștige atât licitația de la clasa a V-a cât și licitația de la clasa a VII-a. Așadar manualul are continuitate.

La fel ca în cazul celorlalte manuale și acesta se adresează în primul rând elevilor. El a fost gândit astfel încât să asigure, într-un mod plăcut, o înțelegere clară a noțiunilor. Cele mai multe activități de învățare au suportul teoretic în sfera de preocupări a elevilor de 14 – 15 ani.

Exemplele și problemele rezolvate îl ajută pe elev să înțeleagă demersul logic care stă la baza unui raționament matematic corect; problemele rezolvate sunt structurate pe modelul: cum gândesc, cum scriu.

Acest manual este un sprijin și pentru profesori, mai ales pentru cei aflați la început de carieră. Structura manualului pe unități de învățare îl ajută pe profesor în realizarea planificării. Fiecare unitate de învățare se încheie cu un set de exerciții recapitulative, un model de test de evaluare și un număr de exerciții care să acopere nevoia de remediere sau să netezească drumul spre performanță al elevilor.

Manualul este structurat în 11 unități de învățare ce poartă fiecare titlul conținutului respectiv din programa școlară, mai puțin cel introductiv-recapitulativ, bine ales și consistent: La revedere vacanță!

Unitățile sunt împărțite în lecții:

- de predare-învățare

- de recapitulare

- de evaluare

- de corectare și dezvoltare.


Comandă online Matematica. Manual pentru clasa a VIII-a de la 32.89 lei scrisă de ION CICU , Razvan Ceuca , Eliza-Mihaela David, tiparită la editura Intuitext în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.