Disponibilitate:  nedisponibila

Preț de lista:  104,49 LEI

104.49 lei order
magazinul de carte

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 864 pagini

ISBN: 9786067500363

Categorii: Enciclopedii

Descriere

Volumul înregistrează schimbările din lume de la ediția precedentă până la primele informații legate de declanșarea epidemiei de COVID-19 care zguduie astăzi omenirea. O imagine emblematică a stării în care această epidemie a prins lumea noastră – evenimente istorice de ultimă oră, statistici mondiale, tabele economice – în cel mai înalt grad sugestivă pentru comparația cu ce va urma pe plan economic, social, politic.

Câte două hărți alb/negru pentru fiecare stat, planșe cu drapelele color ale tuturor celor 195 de state suverane de astăzi, peste 200 ilustrații color – una pentru fiecare capitală, hărțile continentelor

Sunt 45 de ani de la prima ediție a acestei lucrări care, ajunsă acum la cea de-a XVI-a, a urmărit cu atenție, a consemnat cu acribie, a oferit explicații pentru toate modificările din lumea noastră. Aceasta înseamnă o medie de sub trei ani între două ediții succesive. Ceea ce indică, pe de o parte, că această carte și-a câștigat un binemeritat prestigiu, transmis de la o generație la alta (cum o dovedesc cele peste 500 000 de exemplare difuzate până în prezent), iar, pe de altă parte, că a existat și există la noi un public cititor dornic de informare, încrezător în virtuțile unei enciclopedii riguroase.


Comandă online Enciclopedia Statelor Lumii. Editia a XVI-a de la 104.49 lei scrisă de SILVIU NEGUT , Horia C. Matei , Ion Nicolae, tiparită la editura Editura Meronia în anul 2020. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Enciclopedia Statelor Lumii. Editia a XVI-a nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.