Disponibilitate:  în stoc

Preț de lista:  25,18 LEI

25.18 lei order
magazinul de carte

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2002

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9738568315

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Psihologie

Descriere

Traducere din limba franceză: Magda Ionescu

Practica îndelungată a autorilor privind intervenţiile psihoterapeutice scurte părinţi-copii/adolescenţi (consultaţii terapeutice) le-a permis să degajeze un concept central, numit de către ei scenarii narcisice ale parentalităţii.
în primele capitole ale acestei lucrări sunt prezentate diferitele aspecte ale acestui concept.
După o situare a elementelor fundamentale ale tehnicii autorilor în cadrul mai vast al psihoterapiilor de inspiraţie psihanalitică, este abordată o parte clinică în care sunt expuse rezultatele unei analize a diferitelor cazuri întâlnite în practica autorilor.
Sunt descrise scenarii tipice ale parentalităţii, care permit o clasificare a configuraţiilor clinice cele mai frecvente şi este propusă o semiologie descriptivă şi dinamică a psihopatologiei relaţiei părinte-copil. Fiecare din aceste configuraţii este ilustrată cu exemple clinice.
Un ultim capitol reuneşte concluzii clinice şi teoretice.


Comandă online Scenariile narcisice ale parentalitatii. Experienta clinica a consultatiei terapeutice de la 25.18 lei scrisă de J. Manzano , F. Palacio Espasa , N. Zilkha, tiparită la editura Fundatia Generatia în anul 2002. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.