Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  35,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 126 pagini

ISBN: 9786060710110

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Examene/Teste, Limba Engleza, Limbi Străine

Descriere

Lucrarea Limba engleza – Admiterea in clasa a 5-a cu Engleza Intensiv vă oferă un set de exerciţii atât pentru proba scrisă, cât şi pentru cea orală, şi sugestii de rezolvare a acestora.

Exercițiile sunt exact de tipul celor care s-au dat de-a lungul anilor, în diferite şcoli din toată ţara, la examenele de admitere în clasa a V-a limba engleză intensiv.

Pentru elevul aflat intr-un examen este extrem de important să aibă cunoștințe, experiență și curajul de a vorbi liber și fluent. Acestea sunt cheia succesului său. Acestea trebuie construite și antrenate! Lucrarea este foarte valoroasă pentru atingerea acestui scop.

Conține

  • Cerinţe de a scrie un text, o compunere de 50-75 de cuvinte, „Write about…”, fiecare fiind urmată şi de un model de rezolvare –> acestea vor antrena elevul să își exprime și să își împărtășească ideile într-un mod concis, eficient.
  • cerinţe de tipul “Read the text and answer the questions”, texte urmate de întrebări şi răspunsuri –> vor antrena elevul să descopere într-un text informația cerută și să o prezinte.
  • exerciţii de gramatică în acord cu programa şcolară -> exerciții cu care se va recapitula și fixa pur și simplu gramatica studiată
  • cerinţe de dialog, urmate de modele de dialog –> pentru a-l antrena să își dezvolte fluența și naturalețea vorbirii, pentru a putea face față dificultății examenului oral, de asemenea vor îmbogăți în mod serios vocabularul elevului.
  • cerinţe de descriere a unei imagini, cu model de descriere pentru fiecare dintre acestea –> pentru a putea să își demonstreze la examen abilitățile de a descrie cu claritate și acuratețe ceea ce vede.


Comandă online Limba engleza. Admiterea in clasa a 5-a, cu engleza intensiv. Modele cu subiecte si variante de raspuns la 35,00 lei scrisă de Denissa Bularda, tiparită la editura Letras în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.