Disponibilitate:  în stoc

Preț de lista:  32,00 LEI

22.4 lei order
librariadelfin

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 176 pagini

ISBN: 9786064403766

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Stiinta / Tehnica

Descriere

Află cum să faci față momentelor dificile cu care te vei confrunta de-a lungul drumului sinuos de la fetiță la femeie și învață să te simți grozav în pielea ta.

Ca să îți explice tot ce trebuie să știi despre procesul de maturizare, Dr. Mayim Bialik folosește noțiuni din neuroștiințe, pe care le condimentează cu mărturisiri și experiențe personale. Etapele prin care treci în perioada de creștere, felul în care ți se schimbă corpul, emoțiile, percepția de sine și raportarea la lume și la cei din jur – nimic nu va mai avea secrete pentru tine! Deschide cartea și pornește împreună cu Mayim Bialik în frumoasa călătorie pe care a pregătit-o pentru tine.

Dr. Mayim Bialik este foarte cunoscută din renumita comedie americană Teoria Big Bang, unde a interpretat un rol pentru care a fost nominalizată la patru ediții Emmy și a câștigat Premiul Criticilor. De asemenea, a jucat în serialul Blossom, difuzat la începutul anilor ᾽90. Mayim a obținut o diplomă în neuroștiințe la UCLA și o diplomă în studii ebraice, după care și-a luat doctoratul în neuroștiințe, tot la UCLA.

Testimoniale

Bialik combină cunoștințele academice cu experiențele personale, oferind un ghid foarte util fetelor aflate în proces de maturizare.

– Publishers Weekly


Comandă online Feminin de la 22.4 lei scrisă de Mayim Bialik theo herghelegiu, tiparită la editura Curtea Veche. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.