Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  35,64 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 12 zile.

Disponibilitate:  in 12 zile

Pret:  35,64 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Titlu original: L’amour du prochain

Autor(i):

Traducator(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2005

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9737077295

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

«Este o temă obsesivă care poate fi regăsită în toate cărţile mele. Pentru mine prostituţia reprezintă stadiul ultim al carităţii.
Mi s-a spus că este o carte stranie… Un prieten mi-a mărturisit că este cartea revanşei femeilor asupra bărbaţilor. Acest roman place femeilor»

Pascal Bruckner

«Tocmai împlinisem douăzeci de ani, umblam pe străzi ca un nebun, cu ochii arşi de trupuri. Sub rochii, sub cămăşi, se aflau piei incredibil de catifelate pe care n-aveam să le ating niciodată. Eram mai bolnav din cauza acestor făpturi inaccesibile decât satisfăcut de partenerele deja avute. Mă simţeam ca un sărac aşezat în faţa unui miliardar, pântecele cel mai neînsemnat era pentru mine un lux de care eram lipsit. Aveam douăzeci de ani, eram timid, iubirile-mi reale reflectau doar o infimă proporţie din dorinţele mele.»

Pascal Bruckner

*******

În acest roman scriitorul-filosof Pascal Bruckner descrie viaţa unui bărbat de treizeci de ani, diplomat de carieră, căsătorit cu o femeie frumoasă şi bogată, tată a trei copii, care alunecă într-o viaţă de
gigolo. Pentru plăcerea de a oferi iubire. Iubirea faţă de aproapele este o sinteză a gândirii lui Bruckner, o povestire bine temperată, care foloseşte un vocabular erotic impresionant. Editorul francez a tăiat scenele cele mai scabroase, dar textul îi face şi aşa să roşească… pe bărbaţi.

De acelaşi autor, la Editura Trei:
Luni de fiere
Hoţii de frumuseţe
Căpcăunii anonimi
Mizeria prosperităţii
Euforia perpetuă
Noua dezordine amoroasă (în colaborare cu Alain Finkielkraut)