Disponibilitate:  în stoc

Preț de lista:  54,00 LEI

33 lei order
cartepedia

Titlu original: un viaje atemporal par'is-marsella"

Autor(i): ,

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Serie de autor Julio Cortázar

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 432 pagini

ISBN: 9786067106947

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Fictiune

Descriere

Autonauții de pe cosmodrum - ultima carte a lui Julio Cortázar - este o poveste de dragoste și o ireverențioasă carte de călătorii plină de întâmplări amănunțite și de instantanee, care detaliază aventura de treizeci și trei de zile din 1982 a scriitorului argentinian și a lui Carol Dunlop pe autostrada Paris-Marsilia. Dezvăluind comorile - sau ororile - ascunse ale autostrăzii și ale parcărilor din drumul lor, cei doi autonauți împing viața și literatura până la extremele fantasticului.

O satiră la adresa călătorilor moderni - întotdeauna grăbiți, întotdeauna pe picior de plecare dintr-un loc în care abia au ajuns -, Autonauții de pe cosmodrum ne permite să aruncăm o privire în intimitatea ultimei povești de iubire din viața unuia dintre spiritele mărețe ale literaturii universale.

„Idolii invită la respect, admirație, afecțiune, și, desigur, foarte multă invidie. Cortázar a inspirat toate aceste sentimente așa cum foarte puțini scriitori reușesc, dar a inspirat, mai presus de toate, o emoție extrem de rar întâlnită: devotamentul. El a fost, poate chiar fără să se străduiască, argentinianul care a convins întreaga lume să-l iubească.” Gabriel García Márquez

În Seria de autor Julio Cortázar:

62. Model de asamblare

Axolotul. Povestiri cu cronopi și glorii

Toate focurile, focul

Ocolul zilei în optzeci de luni

Câștigătorii


Comandă online Autonauţii de pe cosmodrum de la 33 lei un viaje atemporal par'is-marsella" scrisă de Julio Cortázar , Carol Dunlop Marin Mălaicu-Hondrari. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.