Disponibilitate:  nedisponibila

Preț de lista:  83,00 LEI

83 lei order
magazinul de carte

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 340 pagini

ISBN: 9786068892450

Categorii: Drept, Drept procesual civil

Descriere

* Precomanda cu livrarea dupa data de 1 iulie 2019 *

Lucrarea „Teste Grilă” a ajuns la a VI-a ediție, prilej cu care volumul I al culegerii a fost reînnoit integral, cu peste 1.000 de grile noi, având un nivel de dificultate mediu spre ridicat și cu un pronunțat caracter practic. Sperăm ca această culegere să rămână în continuare instrumentul preferat de lucru pentru mulți dintre studenții și absolvenții facultăților de drept din țară. Acest rezultat se datorează, pe de o parte, (i) succesului obținut la examene, iar, pe de altă parte, (ii) caracterului adecvat de dificultate a grilelor, structurate pe tematica de examen, pe care autorii l-au conceput deliberat pentru a spori gradul de eficiență a exercițiului.

Pe măsură ce veți exersa, eventualele goluri de cunoștințe, erori de înțelegere sau atenție vor fi eliminate, iar limbajul dreptului va deveni accesibil, prietenos, cunoscut. În acest fel, orice examen încetează a fi o provocare și poate deveni o simplă confirmare.


Comandă online Teste grila. Editia a VI-a. Volumul I. Drept civil. Drept procesual civil de la 83 lei scrisă de Bogdan Dumitrache , Laura Andrei , Vasile Bozesan , Mircea Dub , Andrei Iancu, tiparită la editura Editura Solomon în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Teste grila. Editia a VI-a. Volumul I. Drept civil. Drept procesual civil nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.