Disponibilitate:  în 12 zile

Preț de lista:  71,50 LEI

71.5 lei order
magazinul de carte

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 374 pagini

ISBN: 9786067320725

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica

Descriere

Reforma din secolul al XVI-lea a fost o mişcare amplă şi complexă. A inclus deopotrivă împăraţi şi ţărani, cardinali şi preoţi locali, călugări şi negustori. S-a răspândit de la un capăt la celălalt al Europei şi s-a manifestat sub forme dintre cele mai diverse. Dar în ciuda caracterului ei divers şi complex, pentru a reuşi să înţelegi Reforma trebuie să cunoşti un nume de rezonanţă: Martin Luther.

Cartea lui Roland Bainton, Luther: omul şi reformatorul, se distinge ca un volum de referinţă în ce priveşte cunoaşterea marelui reformator şi este recomandat oricui doreşte să înţeleagă figura istorică a părintelui Reformei. Printre multe alte calificative, biografia bine documentată, întocmită de Roland Bainton, și-a câștigat pe drept cuvânt renumele de lucrare de referinţă despre un subiect de referinţă.

Mark Noll, autor şi istoric


Comandă online Luther, omul si reformatorul de la 71.5 lei scrisă de Dan Tomulet , Roland H. Bainton, tiparită la editura Casa Cartii în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.