Disponibilitate:  în stoc

Preț de lista:  94,90 LEI

94.9 lei order
magazinul de carte

Autor(i):

Editura:

Nr. pagini: 1152 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Thriller

Descriere

Tinerele Elite:

Signorina Adelina Amouteru este unul dintre puținii copii care au supraviețuit îngrozitoarei febre a sângelui, molima care a ucis mai bine de o treime din populația Kenetterei. Cei rămași au fost însemnați în cele mai stranii moduri și au căpătat puteri atât de mari și neobișnuite, încât oamenii au început să îi considere făpturi din altă lume. Pentru unii sunt adevărați demoni, monștri aducători ai nenorocului, malfetto, iar pentru alții, preaiubiți copii ai zeilor, Tinere Elite...

Societatea trandafirului :

Cândva, signorina Adelina Amouteru, una dintre Tinerele Elite, adolescenții care dețin puteri uriașe și neobișnuite, părea să aibă tot ce și-ar putea dori cineva: un tată, un prinț care o iubea și un grup de prieteni uniți în Societatea Pumnalului care juraseră să se apere unul pe altul chiar și cu prețul vieții. Numai că și tatăl, și prietenii au trădat-o, iar prințul pe care îl iubea a murit din vina ei.

Așa că Adelina și-a părăsit țara și, sub numele de Lupul cel Alb, a alcătuit Societatea Trandafirului, în care a adunat toate Tinerele Elite care au jurat să lupte împotriva Axei Inchiziției.

Warcross vol.1 Jucator. Vanator. Hacker. Pion :

Pentru milioanele de utilizatori care se loghează în fiecare zi, Warcross nu e un simplu joc, ci un mod de viață. Obsesia a început cu zece ani în urmă, iar fanii s-au întins acum pe întregul mapamond. Unii se grăbesc să scape de realitate, iar alții speră să facă profit. Zbătându-se să supraviețuiască, tânăra hackeriță Emika Chen lucrează ca vânător de recompense, urmărind jucători care pariază ilegal pe Warcross. Dar competiția este nemiloasă, iar supraviețuirea, deloc ușoară. Ca să facă rapid rost de bani, Emika își asumă un risc și intră ilegal în jocul de deschidere al Campionatului Internațional de Warcross, însă alunecă accidental în plină acțiune și se transformă peste noapte în subiect de senzație. Convinsă că va fi arestată, Emika este șocată când, în schimb, primește un apel de la misteriosul creator al jocului, tânărul miliardar Hideo Tanaka. Oferta este de nerefuzat: el are nevoie de un spion în turneul de anul acesta, pentru a descoperi originea unei probleme de securitate, și dorește ca Emika să preia acest rol. Cât ai clipi, tânăra e transportată la Tokio și aruncată într-o lume a faimei și bogăției, la care îndrăznise numai să viseze. Curând, însă, investigațiile sale dezvăluie un complot sinistru, cu urmări grave pentru întregul imperiu Warcross. În acest thriller SF, autoarea Marie Lu creează o lume captivantă, fermecătoare, în care să alegi în cine să ai încredere poate fi cel mai periculos pariu dintre toate.


Comandă online Pachet Marie Lu (3 volume) de la 94.9 lei scrisă de Marie Lu, tiparită la editura Editura Corint cu un număr de 1152 pagini. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.