Disponibilitate:  în stoc

Preț de lista:  36,00 LEI

36 lei order
cartepedia

Autor(i): , , , , ,

Editura:

Colecția: MATE 2000-CONSOLIDARE

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9789734727995

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Culegeri si caiete auxiliare, Liceu, Niveluri educationale, Liceu

Descriere

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3530/04.04.2018

Matematica școlară trebuie, în primul rând, să-i învețe pe tineri să gândească. Frumusețea raționamentului matematic, tehnicile specifice de lucru ar trebui să deschidă o poartă spre diverse domenii ale științei, spre arta și spre viața cotidiană. Elevii, și nu numai ei, trebuie să simtă că matematica și comorile ei sunt și le vor fi utile azi și mai ales mâine.

Prezenta culegere se adresează tuturor elevilor de clasa a XI-a, indiferent de profil sau filieră, fiind destinată consolidării conținuturilor prevăzute de programa școlară. Nivelul de aptitudini, cunoștințe și tehnici diferă de la o clasă la alta, de la un colectiv la altul, dar credem că rolul profesorului este și acela de a selecta ceea ce este potrivit pentru elevii săi, fără improvizații, pregătind cu atenție și rigoare lecțiile.


Comandă online Probleme de matematică pentru clasa a XI-a de la 36 lei scrisă de Ovidiu Badescu , Lucian Dragomir , Adriana Dragomir , BADESCU Ovidiu , DRAGOMIR Adriana , DRAGOMIR Lucian, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția MATE 2000-CONSOLIDARE. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.