Disponibilitate:  în stoc

Preț de lista:  94,50 LEI

94.5 lei order
magazinul de carte

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 516 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Psihologie practica / aplicata

Descriere

Editată şi adnotată de HEINZ L. ANSBACHER, Ph. D., Profesor de psihologie, Universitatea Vermont

şi ROWENA R. ANSBACHER, Ph. D.

Traducerea Anda Păcurar

Este o carte de specialitate, dedicata psihologilor, una dintre lucrarile fundamenatale despre munca lui Alfred Adler, fondatorul psihologiei individuale, supranumita "Biblia purpurie" (Purple Bible).

Prezentare - Cuvant inainte:

Scopul lucrării de față este de a face disponibilă contribuția lui Alfred Adler la teoria și practica psihologiei într-o formă autentică și sistematică. Pentru aceasta am selectat din lucrările sale și le-am organizat cu scopul de a face un manual de lucru. Şi pentru că fiecare cuvânt din corpul principal al cărții aparține lui Adler, rezultatul eforturilor noastre, dacă am avut succes, este echivalentul unei cărți scrisă de Adler despre Psihologia Individuală, numele pe care el l-a dat sistemului său.

După o primă asociere apropiată cu Freud, Adler, în cursul dezvoltării sale, nu doar că s-a separat de Freud, dar a oferit ceea ce unii ar putea numi o antiteză a teoriei acestuia. Datorită acestui paralelism antitetic și pentru că Adler a fost adversarul principal al lui Freud, o cunoaștere mai bună a lui Adler va permite și o înțelegere mai bună a lui Freud, indiferent de poziționarea cuiva față de teoriile sale.


Comandă online Psihologia individuala a lui Alfred Adler. O selectie a scrierilor sale prezentata intr-o maniera sistematica de la 94.5 lei scrisă de Heinz L. Ansbacher , Rowena R. Ansbacher, tiparită la editura Espresso în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.