Disponibilitate:  nedisponibila

Preț de lista:  35,00 LEI

35 lei order
magazinul de carte

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 277 pagini

ISBN: 9786067882797

Categorii: Carti pentru copii, Aventura / Mister

Descriere

Soarta e foarte crudă cu Tom: mătuşa Polly îl pedepseşte la fiecare pas, frumoasa Becky îl trădează, orele de la şcoală sunt lungi, iar el tânjeşte după libertate. Aşa că într-o zi se hotărăşte să fugă de-acasă şi să se facă pirat. Să vadă ei atunci, toţi cei care l-au necăjit, cât îi vor mai simţi lipsa.

Dar cum rămâne cu scena crimei la care a fost martor? Cum rămâne cu ucigaşul rămas liber şi cu bărbatul închis pe nedrept? Şi, când Tom află că Joe Indianul ascunde pe undeva prin oraş o adevărată avere, lucrurile devin pe cât de complicate, pe atât de palpitante.

Pirat şi haiduc, indiferent ce-ar face, Tom nu se plictiseşte în orăşelul de pe Mississippi, iar prietenii lui, Huck şi Joe, sunt mereu gata să-i fie alături în orice aventură.

„Tom își spuse că, la urma urmei, lumea nu era chiar aşa de plicticoasă. Descoperise fără să ştie că pentru a face pe cineva să dorească un lucru, fie că-i bărbat în toată firea, fie că-i băieţel, trebuie să-i înfăţişezi acel lucru drept greu de obţinut. Dacă ar fi fost un filosof mare şi înţelept, ca scriitorul acestei cărţi, de pildă, ar fi învăţat de pe urma întâmplării de mai sus că muncă înseamnă ceea ce eşti nevoit să faci, iar joc – ceea ce nu eşti nevoit să faci.“


Comandă online Aventurile lui Tom Sawyer de la 35 lei scrisă de Mark Twain, tiparită la editura Arthur în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Aventurile lui Tom Sawyer nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.