Disponibilitate:  în 12 zile

Preț de lista:  99,00 LEI

99 lei order
magazinul de carte

Autor(i): , , ,

Coordonator(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 740 pagini

ISBN: 9789736703300

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Psihanaliza

Descriere

„ A gândi, a trăi şi a o duce mai bine fără psihanaliză

Nu e vorba doar de cuvinte, de idei sau dezbateri de cameră. Conform mai multor studii internaţionale, tulburările psihice se află într-o constantă creştere. O persoană din două este sau va fi confruntată de-a lungul vieţii, cu o boală psihică, şi una din cinci va prezenta o formă gravă de tulburare psi­hologică.

A cunoaşte mai bine aceste tulburări, a le îngriji mai bine are o importanţă vitală. Cei care suferă trebuie să cunoască pertinenţa şi eficacitatea terapiilor propuse. La cine să apelezi în caz de depresie sau de tulburări anxioase? Ce tratamente se dovedesc mai eficace în schizofrenie? Cum să faci faţă anore­xiei? Sunt lucruri care, într-un fel sau altul, ne privesc pe toţi.

Dincolo de toate acestea, speranţa noastră, publicând această carte, este să ajutăm cititorul să vadă mai limpede în interiorul său. în ce fel suntem determinaţi de trecutul nostru? Ce educaţie să le oferim copiilor noştri? Cum să înfruntăm tra­umele vieţii şi nedreptăţile condiţiei umane? Se poate trăi, se poate gândi, poţi să o duci mai bine fără psihanaliză? Care este partea de ştiinţă, de filosofie şi de iluzie care veghează asupra acestei concepţii a omului?

Fără nici o îndoială, Sigmund Freud ne-a influenţat modul de a trăi. Psihanaliza face parte din trecutul nostru şi ne mode­lează prezentul. Rămâne însă de văzut în ce măsură va face ea parte şi din viitorul nostru. “

(Catherine Meyer)


Comandă online Cartea neagra a psihanalizei. Sa gandim, sa traim si sa o ducem mai bine fara Freud de la 99 lei scrisă de Jean Cottraux , Mikkel Borch-Jacobsen , Didier Pleux , Jacques Van Rillaer Catherine Meyer, tiparită la editura Sedcom Libris. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.