Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  218,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 7 zile.

Disponibilitate:  în 7 zile

Preț:  218,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Dictionare si enciclopedii

Anul apariției: 2008

Nr. pagini: 1219 pagini

Tip copertă: tare

ISBN: 9789737691927

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Enciclopedii, Dictionare specializate, Dicționare și ghiduri, Istorie, Dictionare / Ghiduri, Dictionare specializate

Descriere

"Faptul ca editia precedenta • care dateaza din 1997 • a fost epuizata demonstreaza atentia vie manifestata fata de aceasta opera nu numai de catre masoni, ci si, in aceeasi masura, de publicul larg. De buna seama, n-am modificat nimic, de asta data, din continutul acestei carti, cateva articole insa au fost extinse prin noi inserturi, iar bibliografia a fost imbogatita simtitor. Este vorba, aici, de un Dictionar masonic. Ne-am limitat la Masonerie stricto sensu, dar in sens extrem de larg. Logica lucrurilor ne-a impus trei directii de orientare: inainte de toate necesitatea de a dedica cate un articol fiecarei tari din lume unde exista Masonerie. Ca intotdeauna, istoria explica prezentul. Ritul, masonic sau nu, vine din adancurile varstelor sale..." (Daniel Ligou)


Comandă online Dictionar de francmasonerie la 218,00 lei scrisă de Daniel Ligou, tiparită la editura Ideea Europeana face parte din colecția Dictionare si enciclopedii. Cartea poate fi livrată în circa 7 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.